Rock News

Iată care este planul pentru noul disc Anthrax

După spusele basistului Frank Bello, băieții vor începe să pună cap la cap materialul compus de fiecare peste vreo două săptămâni.

Basistul AnthraxFrank Bello, a acordat un interviu publicației The Metal Voice, în care vorbește despre progresul înregistrat de trupă în ceea ce privește noul album.

„Fiecare dintre noi are propria colecție de material,” declară artistul. „Mă voi întâlni cu Scott (n.r. Ian, chitară) și Charlie (n.r. Benante, tobe) în vreo două săptămâni și jumătate, moment în care vom începe să punem piesele cap la cap”.

Anthrax e într-o perioadă foarte bună,” continuă Bello. „Și asta e bine pentru un disc, în opinia mea, pentru că trebuie să fii nervos. Trebuie să simți muzica. Și sunt foarte entuziasmat să văd ce va ieși, pentru că nu am nici cea mai vagă idee momentan. O să ne inspirăm unul de la celălalt. Știu că vom merge într-o direcție bazată pe furie. Pot spune că va fi un disc intens”.

Următorul album semnat Anthrax va fi cel de-al treilea lansat de când solistul Joey Belladonna s-a realăturat trupei, în timpul turneului „Big Four”.

Foto: Guliver/Getty Images