Rock News

Philip Anselmo vorbește despre alegerea de a interpreta piese Pantera în turneul actual

Iată cum se simte artistul când cântă piese compuse alături de cei doi foști colegi de trupă, după moartea acestora.

Solistul Philip Anselmo a discutat cu cei de la publicația Heavy despre decizia de a interpreta piese Pantera în cadrul celui mai recent turneu alături de formația sa, The Illegals.

Motivația sa a fost una destul de evidentă. „După moartea lui Vinnie (n.r. Paul), m-am gândit că ar fi o idee bună ca anul ăsta să cânt piese vechi pe care oamenii vor să le audă live de mult timp,” declară Anselmo.

„Când sunt pe scenă, totul e bine,” continuă solistul, întrebat dacă interpretarea pieselor Pantera îl întristează. „Au fost și câteva momente bizare. Ceea ce mă surprinde cel mai tare este implicarea fanilor tineri. E incredibil, văd fani tineri care înnebunesc atunci când aud piese Pantera, mă inspiră foarte tare. Mă simt ciudat uneori, dar, una peste alta, răsplata e excelentă”.

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas, în urma unei boli a arterelor coronare combinată cu cardiomiopatie dilatativă. Cu alte cuvinte, inima lui Vinnie nu mai avea putere să pompeze sângele în întregul organism.

Alături de HellyeahVinnie a lansat cinci albume de studio, ultimul, „Unden!able”, fiind apărut în 2016. Cu puțin timp înainte de decesul său, Vinnie terminase de înregistrat partea de tobe pentru viitorul album Hellyeah.

Foto: Facebook