Rock News

Philip Anselmo susține un concert în care interpretează exclusiv melodii Pantera, în memoria lui Vinnie Paul și Dimebag Darrel

Hai să urmărești întregul concert susținut în onoarea celor doi artști.

Solistul Philip Anselmo a susținut, alături de formația sa, The Illegals, un concert în cadrul căruia a interpretat exclusiv material lansat de fosta sa trupă, Pantera. Spectacolul a avut loc pe 16 noiembrie, vinerea trecută, în California, setul fiind compus din 11 piese. „Fac asta pentru a onora amintirea lui Vince (Vinnie Paul Abbott) și Dime („Dimebag” Darrell Abbott),” a declarat el la începutul concertului.

Câțiva fani au reușit să surprindă momentul, așa că avem și câteva clipuri de împărtășit cu tine, la sfârșitul articolului. Mai mult decât atât, concertul a fost difuzat live pe pagina de Facebook a grupului Philip H. Anselmo & the Illegals, clip putând fi urmărit aici.

Piesele interpretate au fost următoarele:

  1. Use My Third Arm
  2. Mouth For War
  3. Becoming
  4. Walk
  5. Death Rattle
  6. I'm Broken
  7. This Love
  8. Fucking Hostile
  9. Hellbound
  10. Domination/Hollow
  11. A New Level

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas, în urma unui atac de cord.

Alături de fratele său, „Dimebag” Darrell Abbott, toboșarul a fondat formația Pantera. În momentul în care trupa s-a destrămat, în 2003, frații au creat Damageplan. În timpul unui concert Damageplan, pe 8 decembrie 2004, Dimebag a fost împușcat de către Nathan Gale, incident în urma căruia a murit, la vârsta de 38 de ani.

Alături de HellyeahVinnie a lansat cinci albume de studio, ultimul, „Unden!able”, fiind apărut în 2016. Cu puțin timp înainte de decesul său, Vinnie terminase de înregistrat partea de tobe pentru viitorul album Hellyeah.

Foto: Facebook