Podcast28 martie 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 46 Puls Rock / 27 martie / ROCK FM

00:50:18

Ultima ediție din martie, Puls Rock 46 a trecut în revistă câteva voci celebre, dar și underground. Recuperări din anii '70 - '80 – '90 cu vocalize feminine... de muzeu. Dar și un concert cu cel mai nou val rock bucureștean... de liceu. De la pop-hard și alternativ la metale cu greutate. Rock românesc de poveste, cu puls a la ROCK FM. 
Sumar: Anca Graterol & Osssy Pfeiffer, Roșu și Negru, Dida Drăgan, Hardton, Watchtower, 4X4, Camioane în Mulțime, Harry Coradini, Axis, Asincron, Private Venganza, Tiarra, False Reality, Metropol, Vița de Vie

Alte podcasturi