Rock News

Arch Enemy: Michael Amott a început să pună pe hârtie idei pentru un nou disc

Anul 2019 este unul plin pentru suedezi, aceștia plănuind încă un turneu, însă Amott spune că reușește să mai compună printre picături.

Vești bune pentru fanii Arch Enemy aduse într-un interviu al Rock Mania: chitaristul Michael Amott a început să compună material pentru următorul album al suedezilor. Cel mai recent disc al lor, „Will To Power” (2017) a fost produs de Amott împreună cu toboșarul Daniel Erlandsson și de mixare și masterizare s-a ocupat Jens Bogren (OpethAt The GatesDimmu Borgir). Albumul din 2017 este cel de-al doilea lansat de artiști de când Alissa White-Gluz a înlocuit-o pe solista Angela Gossow.

„Vom lua o pauză de câteva luni,” declară Amott despre planurile de viitor ale trupei. „Apoi, vom porni în turneu din nou – 2019 este încă un an plin de concerte, încă un an în care plănuim să cântăm în Europa și în America. Vom merge peste tot. Încă promovăm Will To Power. Între timp, mai scriu câte puțin, când am ocazia; deja am câteva idei noi”.

Vara asta, formația a anulat un turneu nord-american alături de Goatwhore și Uncured, „din cauze independente de voința trupei”.

Foto: Facebook