Rock News

Rob Halford: "Babymetal este una dintre cele mai unice experiențe metal din lume la acest moment"

Cu mai bine de o lună înainte de concertul programat de Judas Priest în Singapore alături de Babymetal, solistul Judas, Rob Halford a declarat revistei BandWagon că este de părere că trupa japoneză de pop-metal este una dintre cele mai intense de pe scenă metal.

"Cred că Babymetal este una dintre cele mai unice experiențe metal din lume la acest moment. Nu doar aparițiile, stilul lor și tot ceea ce le înconjoară din punct de vedere vizual, dar sunt și o trupă incredibilă. Am întâlnit trupa acum câțiva ani în America și sunt atât de pasionați de metal, știu totul despre metal și au creat un sentiment și o experiență foarte specială în întreaga lume a metalului. Lucrează din greu pentru a crea ceva unic și cred că sunt răsplătiți și fac o treaba uimitoare. Am urmărit noul lor video, "Starlight", și chiar și cu un membru care a părăsit trupa, încă sună minunat".

Ultimele comentarii ale lui Halford au venit mai mult de doi ani după ce s-a alăturat Babymetal pentru apariția de la Premiile Alternative Press Music din Columbia, Ohio. Halford a interpretat două melodii clasice Judas Priest cu trupa japoneză: "Painkiller" și "Breaking The Law" (vezi video mai jos).

Judas Priest își continuă turneul pentru promovarea celui mai recent album, "Firepower", turneu care a poposit și la București în această vara.

La concertul pe care Judas Priest îl are programat în Singapore pe 4 decembrie, Babymetal este invitată specială.

Foto: Getty Images/ Guliver.