Rock News

Videoclip nou semnat Mike Shinoda - „Make It Up As I Go”

Cu ocazia asta, artistul a creat și un bonus pentru fani, hai să vezi despre ce este vorba.

Solistul Linkin ParkMike Shinoda, a lansat videoclipul piesei „Make It Up As I Go”, în colaborare cu cântăreața K.Flay. Melodia este extrasă de pe albumul său solo apărut pe piață la data de 15 iunie, „Post Traumatic”.

Mike a creat și un site unde îți poți personaliza pozele astfel încât să arate ca și videoclipul acestei melodii. 

Recent, Shinoda a acordat un interviu celor de la Rock Sound, în cadrul căruia a vorbit despre ultimul său album, „Post Traumatic”, și despre reacția fanilor referitor la acesta.

„[Reacția] a fost fenomenală,” spune Shinoda. „Este cam ceea ce am sperat. Am sperat să existe o conexiune cu oamenii, nu numai referitor la povestea mea, la ceea ce s-a întâmplat în ultimul an, ci ca fiecare să simtă o legătură cu propria poveste. Asta este exact ceea ce s-a întâmplat. Este un sentiment foarte plăcut. Am avut câteva spectacole deja și, în general, interpretez piesele noi, câte ceva din Fort Minor, câte ceva din Linkin Park, iar spectacolele sunt distractive, dar au și ceva greutate emoțională”.

Discul solo al lui Shinoda este rezultatul trăirilor emoționale are artistului în urma morții celui mai bun prieten al său, Chester Bennington. „Viața era grea, muzica era ușor de făcut. Muzica mi-a ușurat viața,” adaugă Shinoda despre cât de dificil i-a fost să compună piesele pentru album.

Foto: Facebook