Rock News

Killswitch Engage au ajuns pe la jumătatea procesului de înregistrare a pieselor pentru noul disc

Solistul Jesse Leach mai spune că după ce termină de înregistrat, va trebui să și aleagă piesele pe care să le păstreze.

Jesse Leach, solistul Killswitch Engage, declară într-o postare de pe contul său de Instagram că a ajuns pe la jumătate cu înregistrarea pieselor pentru noul album, după care va trebui ca trupa să decidă care melodii vor fi păstrate.

Conform BlabbermouthJesse a vorbit acum două luni despre progresul făcut de trupă în legătură cu viitorul disc, ce ar trebui să apară în 2019. Din păcate, o pauză a fost necesară din cauza operației de corzi vocale a cântărețului.  

„Avem deja 21 de cântece,” spune el. „Înregistrasem vreo șapte în momentul în care am realizat că ar trebui să merg la un control. Atunci am aflat că trebuie să mă operez pentru a-mi fi extirpați niște noduli de pe corzile vocale. A fost o binecuvântare pentru că a fost nevoie să merg la terapie și să învăț din nou cum să îmi folosesc vocea”.

Următorul album Killswitch Engage va apărea pe piață prin intermediul Metal Blade Records și Sony Music Entertainment. Fostul solist al americanilor, Howard Jones, a contribuit la una din piese.

Foto: Facebook