Rock News

Iată cum s-a desfășurat concertul susținut de Mike Shinoda în Moscova

Printr-un miracol, cineva chiar a reușit să filmeze timp de o oră și jumătate fără întrerupere.

Concertul lui Mike Shinoda din data de 1 septembrie, susținut în Moscova, a fost filmat integral de către un fan extrem de rezistent, în opinia noastră. Filmarea o găsești mai jos.

Luna trecută, Shinoda a acordat un interviu celor de la Rock Sound, în cadrul căruia a vorbit despre ultimul său album, „Post Traumatic”, și despre reacția fanilor referitor la acesta.

„[Reacția] a fost fenomenală,” spune Shinoda. „Este cam ceea ce am sperat. Am sperat să existe o conexiune cu oamenii, nu numai referitor la povestea mea, la ceea ce s-a întâmplat în ultimul an, ci ca fiecare să simtă o legătură cu propria poveste. Asta este exact ceea ce s-a întâmplat. Este un sentiment foarte plăcut. Am avut câteva spectacole deja și, în general, interpretez piesele noi, câte ceva din Fort Minor, câte ceva din Linkin Park, iar spectacolele sunt distractive, dar au și ceva greutate emoțională”.

Mike și-a continuat cariera muzicală după moartea celui mai bun prieten al său, Chester Bennington, pe cont propriu. Până acum, artistul a lansat și câteva dintre videoclipurile pieselor de pe „Post Traumatic”, ce a apărut pe piață la data de 15 iunie.

Foto: Facebook