Rock News

Rob Zombie vorbește despre următorul său album de studio

După spusele artistului, structura pieselor este ceva mai complicată decât până acum.

Cel de-al patrulea album al lui Rob Zombie va apărea în 2019, iar artistul a vorbit despre acesta în cadrul emisiunii de radio KLOS, găzduită de Full Metal Jackie. Următorul disc de studio al cântărețului va fi lansat prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

Colaborarea cu o casă de discuri independentă, spune Zombie, nu va afecta deloc produsul final. „Nu e ca și când marile case de discuri îți spun ce să faci. Poate așa este pentru unii, dar încă de când am început colaborarea cu Geffen Records, în anii ’90, cu White Zombie, nu am primit nicio sugestie. Pentru mine e același lucru. Fac ce vreau”.

„Piesele de pe noul disc nu sunt foarte lungi,” explică Rob, „dar au o structură mult mai complicată decât până acum – mai multe părți, mai multe schimbări. A fost o chestiune de a îmi da seama cum să fac toate bucățile ritmice diferite să se potrivească. A fost o provocare”.

Vara trecută, Rob și colegii săi de trupă au început să lucreze la follow-up-ul albumului din 2016, „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”, care a reprezentat cel de-al doilea material lansat în colaborare cu chitaristul John 5, cu basistul Piggy D. și cu toboșarul Ginger Fish.

În februarie, chitaristul Rob Zombie¸ John 5, a comparat  albumul ce urmează a fi lansat cu LP-ul „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band”, al celor de la The Beatles, susținând că este „cel mai bun album Zombie de până acum”. 

Foto: Facebook