Rock News

Mike Shinoda vorbește despre reacția publicului la discul său solo, „Post Traumatic”

„Este cam ceea ce am sperat,” declară solistul.

Mike Shinoda a acordat un interviu celor de la Rock Sound, în cadrul căruia a vorbit despre ultimul său album, „Post Traumatic”, și despre reacția fanilor referitor la acesta.

„[Reacția] a fost fenomenală,” spune Shinoda. „Este cam ceea ce am sperat. Am sperat să existe o conexiune cu oamenii, nu numai referitor la povestea mea, la ceea ce s-a întâmplat în ultimul an, ci ca fiecare să simtă o legătură cu propria poveste. Asta este exact ceea ce s-a întâmplat. Este un sentiment foarte plăcut. Am avut câteva spectacole deja și, în general, interpretez piesele noi, câte ceva din Fort Minor, câte ceva din Linkin Park, iar spectacolele sunt distractive, dar au și ceva greutate emoțională”.

Mike și-a continuat cariera muzicală după moartea celui mai bun prieten al său, Chester Bennington, pe cont propriu. Până acum, artistul a lansat și câteva dintre videoclipurile pieselor de pe „Post Traumatic”, ce a apărut pe piață la data de 15 iunie.

Artistul a apărut pe scenă solo pentru prima oară de la moartea lui Bennington la festivalul KROQ Weenie, în Los Angeles, pe 12 mai și la Identity LA, pe 13 mai. 

În iunie, Shinoda spunea că nu se știe sigur ce se va întâmpla cu Linkin Park. „Nu știu. Asta e întrebarea cea mare,” declara cântărețul. „Am mai spus asta și înainte, dar, momentan, nu avem niciun răspuns. Ar fi super dacă ar exista. Ar fi foarte ușor,” a adăugat Shinoda.

Chester Bennington s-a sinucis în luna iulie a anului trecut, iar Linkin Park a susținut un concert de trei ore în memoria sa, la care au participat numeroși invitați din lumea muzicii, printre care Jonathan Davis (Korn)Oliver Sykes (Bring Me The Horizon)M. Shadows și Synyster Gates (Avenged Sevenfold), toți membrii System Of A Down, cu excepția Serj Tankian, membri ai Blink-182, Gun Kelly, fostul cântăreț YellowcardRyan Key, cântăreață pop Kiiara și mulți alții.

Foto: Facebook