Rock News

Slash vorbește de colaborarea cu Chester Bennington

Potrivit The Pulse Of Radio, Slash a dezvăluit într-un nou interviu pentru Variety că a redescoperit recent o colaborare între el și solistul Linkin Park, Chester Bennington. Piesa a fost inregistrată pentru primul album solo al lui Slash, însă nu a apărut într-un final, Slash reinregistrand-o cu Lemmy Kilmister, solistul Motorhead, pe voce.

Slash și-a reamintit: "Când făceam primul disc solo, am lucrat cu o mulțime de oameni diferiți, dintre care unii, din diverse motive, nu au mai ajuns pe album. Unul dintre ei a fost Chester. Am făcut un cântec și Linkin Park, la acea vreme, nu i-a permis (să îl lanseze), așa că l-am făcut cu Lemmy. Tipul care a fost ingierul de sunet pentru demo-uri mi l-a trimis, iar eu l-am dat mai departe familiei lui Chester".

Chitaristul a adăugat că piesa, numită ""Captain Alib", ar putea fi lansată la un moment dat, adăugând că va fi alegerea familiei lui Chester Bennington. Slash a spus că din punct de vedere muzical, melodia este la fel cu cea înregistrată alături de Lemmy, însă diferența o fac versurile, foarte dureroase.

Primul album solo Slash, auto-intitulat, a apărut în 2010 și a avut un vocalist diferit pe fiecare piesă. Printre muzicienii care au participat s-au numărat Ozzy Osbourne, Fergie, Chris Cornell, Kid Rock, Myles Kennedy, Iggy Pop, M. Shadows și alții.

Foto: Getty Images/ Guliver.