Rock News

Zoltan Bathory (Five Finger Death Punch) explică decizia grupului de a face un cover după Kenny Wayne Shepherd Band

În timpul unei apariții recente la "Whiplash", chitaristul Five Finger Death Punch, Zoltan Bathory, a vorbit despre decizia grupului de a face un cover după "Blue On Black".

Piesa a fost înregistrata inițial de Kenny Wayne Shepherd Band în 1998, iar Five Finger Death Punch a hotărât să o reinregistreze pe ultimul album, "And Justice For None".

Întrebat cum au hotărât să aleagă această piesă și care sunt criteriile pentru alegerea unui cover, Zoltan Bathory a răspuns:


"În primul rând trebuie să fie distractiv. Coverul trebuie să fie ceva distractiv de refăcut, distractiv de interpretat in propriul stil, cu propria voce. Iar aceasta, de fapt, nu este așa de ușor, pentru că toată lumea trebuie să fie de acord, așa că întreaga trupă trebuie să fie de acord că ne place de fapt acea melodie".

"În acest caz special, de fapt, ceilalți [băieți] din grup au vrut să facă acest cântec", a spus Bathory care a povestit mai departe că nu a fost inițial de acord pentru că nu își imagina ca Five Finger Death Punch poate înregistra un cântec cu un "vibe blues, sudist". După ce a auzit-o însă înregistrată și terminată, a fost mulțumit, iar în acest moment este bucuros că au făcut-o pentru că se potrivește perfect cu pe noul album al trupei.

Foto: Getty Images/ Guliver.