Rock News

A apărut un nou trailer al filmului biografic despre Joan Jett, „Bad Reputation”

Filmul va apărea abia în septembrie, iar trailerul ăsta ne încearcă răbdarea.

A apărut un nou trailer dedicat filmului „Bad Reputation”, care ilustrează viața solistei Joan Jett și lupta pe care artista a dus-o pentru a putea interpreta genul ei preferat de muzică. „Fetele nu cântă rock’n’roll” este ceea ce i s-a spus solistei la vârsta de 13 ani, atunci când a început lecțiile de chitară. Ne bucurăm că nu a crezut că asta este adevărat, altfel ne-ar fi privat de talentul său legendar.

Pelicula va apărea în cinematografe pe data de 28 septembrie.

Joan Jett este cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat pe scena muzicii rock, la început alături de trupa The Runaways, între 1975 și 1979, creând apoi formația Joan Jett & the Blackhearts. The Runaways au lansat patru albume de pe care au rezultat hituri precum „Cherry Bomb”, „Hollywood” și „Queens of Noise”, fetele despărțindu-se atunci când a fost clar că nu pot cădea de acord asupra stilurilor abordate. Despre prima formație a solistei a apărut deja un film biografic, în 2010, care poartă chiar numele grupului.

Imediat după dizolvarea The Runaways, Jett și-a format propria trupă, pe care a numit-o Joan Jett & the Blackhearts. Trupa rezistă încă din 1979, având la activ 14 albume de studio.

În 2015, Joan Jett și-a ocupat locul de drept în Rock And Roll Hall Of Fame.

Foto: Facebook