Rock News

„Hells Bells” creează atmosfera înfricoșătoare a trailerului pentru filmul „Overlord”

Nu contează că te-ai săturat de filme cu zombi, trebuie neapărat să vezi trailerul ăsta.

Piesa legendarilor AC/DC, „Hells Bells”, este folosită în trailerul filmului horror cu elemente fantastice care ilustrează cel de-Al Doilea Război Mondial, „Overlord”. Pelicula va fi difuzată în cinematografe începând cu data de 9 noiembrie 2018.

Acțiunea filmului se petrece în Ziua Z, în anul 1944, personajele principale fiind doi parașutiști ce trebuie să îndeplinească o misiune crucială în spatele liniilor inamice. Când se apropie, însă, de ținta lor, realizează că satul în care au ajuns nu este chiar ceea ce pare.

Chitaristul Angus Young lucrează la un nou album AC/DC alături de nimeni altul decât solistul Guns N Roses, Axl Rose.

Întrebat într-un interviu pentru Metal Rules, dacă el este de părere ca ar fi „un lucru bun” ca Angus să continue AC/DC cu o componentă care nu include niciunul din membri originali, Mark Evans, basistul formației care a cântat în deschiderea GNR, Rose Tattoo, a răspuns:

„Nu cred că sunt în poziția de a spune dacă este corect sau nu. Fiecare are o părere. Eu cred că Angus este cel care a format trupa. El este cel care a fost mereu prezent de-a lungul timpului. El a susținut fiecare concert. Este tipul care a rămas sa continue ceea ce au creat Malcolm și George (n.r. Young). Și-a câștigat dreptul de a face exact ceea ce vrea să facă. Cred că ar trebui să îi respectăm decizia, dacă va continua. Iar dacă nu, cred că ar trebui să o respectăm, de asemenea. El are dreptul să ia decizia, dar pentru mine, personal, indiferent de ce se întâmplă, este fantastic”.

Evans a fost basistul AC/DC din 1975 până în 1977.

Foto: Facebook