Rock News

Urmărește întregul concert susținut de Guns N’ Roses în Moscova

Îți vine să crezi că cineva chiar a avut răbdare să filmeze 3 ore și 21 de minute?

Concertul de pe 13 iulie al Guns N’ Roses, susținut la arena Otkritie din Moscova a fost filmat în totalitate de un fan (la fel ca tine). Pentru că știm că mori de nerăbdare să vezi cum s-a desfățurat spectacolul, îți lăsăm înregistrarea video mai jos.

Ultimele vești pe care le-am avut despre trupă ne-au ajuns la urechi în luna mai, când single-ul „Shadow of Your Love” a ajuns pe poziția 31 în topul Billboard Mainstream Rock Songs, după ce a fost lansat la începutul lunii, cu scopul de a promova relansarea albumului de debut al trupei, „Appetite For Destruction”.

Pe 29 iunie, Guns N’ Roses au lansat setul de lux „Locked N' Loaded”, care include și „Appetite For Destruction”, compus din 73 de melodii, dintre care 49 nelansate până acum. Setul cuprinde patru CD-uri și șapte LP-uri pe vinil de 180 de grame.

Versiunea super deluxe include și o carte de 96 de pagini cu fotografii nelansate din arhiva personală a lui Axl Rose.

Conform Billboard, turneul Guns N' Roses „Not In This Lifetime” este al patrulea cel mai profitabil turneu al tuturor timpulor. Turneul început în 2016 a ajuns la o cifră impresionantă de vânzări, de 475 de milioane de dolari odată cu ultimul spectacol susținut de trupă în anul 2017.

„Not In This Lifetime” a depășit turneul lui Roger Waters„The Wall Live”, care a câștigat 459 de milioane de dolari din 2010 și până în 2013. U2 este cap de listă cu 736 de milioane pentru „360°”, urmat de Rolling Stones cu „A Bigger Bang” (558 milioane de dolari). Coldplay ocupă al treilea loc, cu turneul „A Head Full Of Dreams”, care a obținut venituri în valoare de 532 de milioane de euro.

Turneul de reuniune al Guns a început în aprilie 2016, cu un club show în Hollywood și cu apariții în Las Vegas, la festivalul Coachella (California).

Lineupul pentru concertele susținute este în felul următor: Slash (chitară), Duff McKagan (bass) și Axl Rose (vocal) împreună cu chitaristul Richard Fortus, toboșarul Fank Ferrer, keyboardistul Dizzy Reed și noul keyboardist Melissa Reese.

Foto: Facebook