Rock News

Mike Shinoda lansează videoclipul piesei „Lift Off”, în colaborare cu Chino Moreno (Deftones) și Machine Gun Kelly

Iată vizualul uneia din cele mai mișto piese de pe albumul solo al lui Shinoda.

Solistul Linkin ParkMike Shinoda, a lansat videoclipul piesei „Lift Off”, extrasă de pe albumul său solo apărut pe piață la data de 15 iunie, „Post Traumatic”. La melodie contribuie rapperul Machine Gun Kelly și solistul Deftones, Chino Moreno.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii de televiziune ET CanadaShinoda a vorbit despre procesul de compoziție pentru „Post Traumatic”, care va apărea pe piață pe 15 iunie. 

„Viața era grea, muzica era ușor de făcut. Muzica mi-a ușurat viața,” adaugă Shinoda, despre cât de dificil i-a fost să compună piesele pentru album, majoritatea fiind legate de moartea lui Chester Bennington.

Artistul a apărut pe scenă solo, pentru prima oară de la moartea prietenului său, la festivalul KROQ Weenie, în Los Angeles, pe 12 mai și la Identity LA, pe 13 mai. Shinoda a făcut și căteva mash-up-uri cu piese Linkin Park, pe care le-a alătura materialului său solo. Cântărețul a interpretat partea lui Chester Bennington, în cadrul piesei „Bleed It Out” și a cântat „In The End” la pian, lăsându-i pe fani să se ocupe de partea vocală, deși a contribuit și el sporadic.

Foto: Facebook