Rock News

Sid Wilson (Slipknot) lansează videoclipul piesei „†He©U®e”

Totuși, încă nu ne-am lămurit care e faza cu numele astea date pieselor și albumului...???

DJ-ul trupei Slipknot, Sid Wilson, a lansat piesa „†He©U®e”, extrasă de pe cel de-al treilea album de studio solo al artistului, „∫∑x©∆p∆D∑∫ øƒ †h3 høP∑£3∫∫ ®øbø†¡¢”. În cazul în care ai depășit vârsta de 14 ani și deja te dor ochii, piesa se numește „The Cure”, iar albumul – „Sexcapades Of The Hopeless Robotic”.

La fel ca stilul folosit pentru a scrie denumirile tuturor pieselor și a albumului, cel mai bun lucru pe care îl putem spune despre melodie este că e… originală. Un fel de nu-metal care nu credem că e pe gustul tuturor. De asemenea, videoclipul aduce, cu siguranță a ceva creat pentru Slipknot, dar fără vreun gram din stilul audio cu care ne-au obișnuit ei.

Într-un comunicat de presă, Wilson a declarat despre piesă că „reprezintă ultima picătură pentru eroul nostru, SID, în ceea ce privește omenirea. A încercat de nenumărate ori să împărtășească ceea ce el numește †He©U®e (n.r. „leacul”) cu toate ființele cu care a intrat în contact și de care i-a păsat. Rata succesului său a fost zero, iar acum vede un viitor mohorât, cu călătorii în timp și sărituri cuantice, folosind elemente unidirecționale în ecosistemul lor, pe o planetă pe care oamenii (the hUM∆N∫) o numesc Pământ. După ce vede cum se manifestă dependența oamenilor, el realizează că nu poate continua să administreze acest leac din cauza modului în care au evoluat. ADN-ul oamenilor a dezvoltat toleranță la tratament. Oare va găsi izbăvirea altundeva, sau ar fi trebuit să rămână alături de oameni?”

Nu putem să ne pronunțăm, dar putem să spunem că sperăm ca fontul folosit de Sid să nu fie leacul pe care crede el că îl administrează. Pentru că toleranța a devenit din ce în ce mai mică pentru el. Dacă vrei să te apuce durerea de cap, uite aici lista completă cu piesele albumului „∫∑x©∆p∆D∑∫ øƒ †h3 høP∑£3∫∫ ®øbø†¡¢”„∫∑x©∆p∆D∑∫ øƒ †h3 høP∑£3∫∫ ®øbø†¡¢”. Tu reușești să înțelegi tot ce scrie acolo?

  1. H¡¡N
  2. hØp∑∫∫ øßø¡
  3. h∑ ø√∑ ¡N∫¡D∑
  4. wH∑N ∫h∑ w∆k
  5. ƒ∑Nh ß∑N∑ƒ¡∫
  6. N∑∑D Ø ∫øP
  7. ΩND∆ ∑∆N
  8. ßøD ƒ∆D∑∫
  9. µƒƒ ø√∑
  10. gHØ∫ ßµ∫∑R
  11. ¡ ß∑ w∆¡¡Ng
  12. R∆MM∑LLZ∑∑
  13. gµN pØwD∑r
  14. k¡Ng
  15. ∂R¡ƒ¡N
  16. p∆N∫ ؃ƒ ¡N m µß∑
  17. øµ w¡∫H
  18. ∫∑x R∆P
  19. HeUe

Albumul va apărea pe piață la data de 17 august, iar nouă ne-a trezit curiozitatea într-un mare fel.

Foto: Guliver/Getty Images.