Rock News

Floor Jansen (Nightwish): "Niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea; este imposibil"

Solista Nightwish Floor Jansen a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri înainte de apariția trupei la festivalul FortaRock de anul acesta, care a avut loc luna trecută la Goffertpark din Nijmegen, Olanda. Înregistrarea video poate fi văzuta mai jos.

Întrebată de alegerea setlistului pentru turneul curent al grupului, Floor Jansen a răspuns: "A fost o alegere interesantă pentru acest turneu în mod special pentru că sărbătorim 20 de ani, făcând o compilație a întregii noastre munci, așa că pentru setul nostru live vine aceeași alegere. Este foarte foarte greu pentru că sunt atât de multe albume și atât de multe melodii, însă noi vrem să oferim o imagine de ansamblu, de la primul până la ultimul album. Niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea; este imposibil".

O nouă dublă compilație Nightwish, intitulată "Decades", a fost lansată pe 9 martie.

Următorul album Nightwish va fi cel de-al doilea disc al trupei alături de actuală solistă, Jansen, care a început să concerteze alături de trupa încă din 2012.

Nightwish va reveni, după 3 ani, în România, pe 17 august la ROMEXPO pentru un concert memorabil. Showul face parte din turneul mondial "Decades" în care trupa sărbătorește 20 de ani de activitate și se va bucură de o producție de excepție!

Foto: Getty Images/ Guliver.