Rock News

Noul album Behemoth va avea un sunet organic, dar violent

Conform solistului Nergal, noul disc va fi compled diferit de „The Satanist”, din moment ce au trecut patru ani de la lansarea lui

Solsitul Behemoth, Adam „Nergal” Darski a declarat într-un interviu acordat publicației Full Metal Jackie că noul album al trupei va avea „un sunet mai organic, însă va fi la fel de agresiv și la fel de frapant”.

Conform cântărețului, Behemoth nu vor să repete nimic din ceea ce au făcut cu albumul din 2014, „The Satanist”.

The Satanist a fost înregistrat acum patru ani,” a declarat Nergal. „Ne-am trăit viețile de atunci, am trecut prin diverse perioade, ne-am schimbat. Este muzică diferită, este o încercare distinctă. Dar ceea ce am reușit să transpunem în muzică este un sound organic, dar la fel de frapant și de agresiv.”

„Nu vreau să vorbesc mult despre asta, trebuie să rămânem încrezători și să păstrăm detaliile pentru noi. O sa fie o abordare diferită, un disc cu adevărat diferit. Toată structura albumului, modul în care este el creat, este unică, nu am mai făcut așa ceva până acum”.

Ultima piesă lansată de polonezi se numește „Wolves Ov Siberia” și a fost lansată în timpul festivalului filipinez Pulp Summer Slam, dar nu se știe încă dacă melodia va apărea pe viitorul album.

 

Foto: Facebook