Rock News

Mike Shinoda: Încă nu se știe ce se va întâmpla cu Linkin Park

Shinoda declară că nu este încă pregătit pentru discuția asta cu colegii săi de trupă.

Mike Shinoda a acordat un interviu celor de la iHeartRadio, în cadrul emisiunii podcast „Inside The Studio”, unde a declarat că nu se știe dacă Linkin Park va continua fără Chester Bennington.

După mai mult de un an de la moartea solistului, Shinoda ne explică ce simte despre LP fără Chester: „Dacă vine cineva și ne spune Hey, Linkin Park, nu vreți să susțineți in spectacol în Germania? trebuie să avem o discuție de grup și unul din băieți nu o sa vrea, altul o să spună că poate nu at trebuie, iar ceilalți doi poate spun că trebuie neapărat să facem asta. O să se iște discuții, iar eu nu mă pot descurca cu atâta zgomot momentan, nu e o insultă la adresa nimănui. Oricare dintre noi at putea fi în minoritate în privința asta, oricare dintre noi poate să vrea altceva decât restul, dar eu am nevoie de mai multă simplitate cand vine vorba de procesul decizional.”

Dar oare știe cineva sigur ce se va întâmpla cu Linkin Park? „Nu știu. Asta e întrebarea cea mare,” declară cântărețul. „Am mai spus asta și înainte, dar, momentan, nu avem niciun răspuns la întrebarea asta. Ar fi super dacă ar exista. Ar fi foarte ușor. Mi-aș dori să ne aflăm într-o situație de genul Brian Johnson/Bon Scott unde tipul care era cel mai bun prieten al lor și-a ales singur un înlocuitor și toți au fost de acord. Asta nu s-a mai  întâmplat în cazul niciunei alte trupe. Nu e ceva normal. Nouă nu ni s-a întâmplat,” a adăugat Shinoda.

Mike și-a cotinuat cariera muzicală după moartea celui mai bun prieten al său, pe cont propriu. Până acum, artistul a lansat câteva melodii de pe viitorul său album, „Post Traumatic”, ce va apărea pe piață la data de 15 iunie.

„Viața era grea, muzica era ușor de făcut. Muzica mi-a ușurat viața,” adaugă Shinoda despre cât de dificil i-a fost să compună piesele pentru album, majoritatea fiind legate de moartea lui Chester Bennington.

Chester Bennington s-a sinucis în luna iulie a anului trecut, iar Linkin Park a susținut un concert de trei ore în memoria sa, la care au participat numeroși invitați din lumea muzicii, printre care Jonathan Davis (Korn), Oliver Sykes (Bring Me The Horizon), M. Shadows și Synyster Gates (Avenged Sevenfold), toți membrii System Of A Down, cu excepția Serj Tankian, membri ai Blink-182, Gun Kelly, fostul cantăreț Yellowcard, Ryan Key, cântăreață pop Kiiara și mulți alții.

Foto: Facebook