Rock News

Five Finger Death Punch: "Ne înțelegem mai bine decât am făcut-o vreodată"

Five Finger Death Punch a participat în acest an la Rockfest din Statele Unite și cu această ocazie a dat un interviu pentru un post de radio american în care chitaristul si basistul grupului au vorbit de perioada prin care trec și despre noul album al trupei, "And Justice For None".

Întrebat de versurile amare de pe ultimul album, basistul Chris Kael a explicat că în perioada înregistrărilor, trupa a trecut printr-un proces (cu casa de discuri), iar ceea ce auzim pe album sunt emoțiile lui Ivan Moody (vocalul) transpuse în muzică.

"E minunat că am avut șansa să intrăm în studio și să curățăm toate lucrurile astea. Iar acum, că am trecut prin toate aceste greutăți, cred că ne înțelegem mai bine decât am făcut-o vreodată. Vreau să spun, a fost întotdeauna bine, dar acum, este ca și cum toată lumea este pozitivă și este extraordinar".

Chitaristul Zoltan Bathory a adăugat: "Fiecare înregistrare este în principiu o capsulă a timpului, iar dacă te uiți la această înregistrare în mod special, a fost un fel de încapsulare a celor mai buni doi ani ai noștri, dar și cei mai haotici. Așa că, atunci când asculți acest album, așa cum tocmai a spus și Chris, de fapt, auziți ce s-a întâmplat în ochiul tornadei când noi eram în ea".

"And Justice For None" a debutat pe locul 4 pe în Billboard 200. Celelalte albume cu care Five Finger Death Punch au avut performanțe au fost: "Got Your Six" (Nr. 2, 2015), "The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell: Volume 2" (Nr. 2, 2013), "The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell: Volume 1" (Nr. 2, 2013), "American Capitalist" (Nr. 3, 2011) și "War Is the Answer" (Nr. 7, 2009).

Singurul album care nu a ajuns în Top 10 american a fost cel de debut, "The Way Of The Fist", care a ajuns pe locul 107 în 2008.

Foto: Getty Images/ Guliver.