Rock News

Dee Snider a lansat prima piesă de pe viitorul său album, „Tomorrow's No Concern”

Iată cum ne îndeamnă solistul să trăim în prezent!

Fostul solist Twisted SisterDee Snider, a lansat prima piesă de pe albumul său solo, intitulat „For The Love Of Metal”, care va apărea pe piață pe data de 27 iulie, prin intermediul Napalm Records. „Tomorrow’s No Concern este singleul care reprezintă perfect albumul For The Love Of Metal,” spune Snider într-o declarație de presă. „Liric vorbind, este despre mine, trăind în prezent, nu în trecut. Foarte mulți oameni își irosesc viețile gândindu-se la zilele de glorie. Sunt foarte mândru de tot ceea ce am făcut, dar sunt mult mai interesat și mai entuziasmat de ceea ce se întâmplă acum. Prin această piesă, îl îndemn și pe ascultător să facă același lucru, să trăiască în prezent și să nu lase trecutul – bun, rău sau doar indiferent – sau ceea ce se poate întâmpla sau nu în viitor să îl încetinească!”

Printre contribuitorii acestui album simțim nevoia să îi menționăm pe Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind și Nick Bellmore (Toxic Holocaust), și Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow). Cireașa de pe tort? Producătorul ales de Dee Snider este chiar solistul formației americane HatebreedJamey Jasta.

 

Ultimul album al lui Dee Snider„We Are The Ones”, a fost lansat în octombrie 2016, prin intermediul Red River Records. Produs, de această dată, de către Damon Ranger, discul a fost descris de Dee ca fiind „o combinație între Foo FightersImagine Dragons și Thirty Seconds To Mars”.

Foto: Guliver / Getty Images