Rock News

Rob Zombie a început să mixeze noul album, iar John 5 spune că este cel mai bun de până acum

Încă nu știm cât de bine a ieșit, însă John 5 ne descrie noua metodă folosită la compoziția acestui disc.

Rob Zombie a început să mixeze noul său album, alături de producătorul Chris „Zeuss” Harris, pe care îl va lansa la începutul anului 2019.

Vara trecută, Rob și colegii săi de trupă au început să lucreze la follow-up-ul albumului din 2016, „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”.

În februarie, după cum relatează și Blabbermouth, chitaristul John 5, a comparat  albumul ce urmează a fi lansat cu LP-ul „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band”, al celor de la The Beatles, susținând că este „ cel mai bun album Zombie de până acum”. El a adăugat și că „Multă lume spune Oh, este cel mai bun album al nostru, dar eu nu spun asta, în general. Tot ce spun în cadrul interviurilor este extrem de sincer. Chiar cred că este cel mai bun album al nostru, de până acum.”

Dar ce face discul ăsta să fie atât de special? „Rob a făcut minuni în ceea ce privește versurile și liniile melodice – e de necrezut! Ceea ce am făcut de data asta a fost… nici nu știu dacă ar vrea să vorbesc despre asta, dar modul în care am procedat a fost următorul: În general, eu și cu Rob compuneam niște muzică, el zicea Ok, îmi place cum sună, voi scrie linia melodică și versurile. De data asta a fost diferit, el a scris versurile și a compus linia melodică, sunete precum tobele și restul, și a creat, în opinia mea, cele mai memorabile versuri și melodii care au ieșit vreodată din mâinile lui. Abia apoi ne-am întâlnit și am lucrat împreună la muzică. A fost incredibil, a mers atât de bine!”

 

Foto: Guliver / Getty Images