Rock News

Halestorm: Piesă și videoclip noi + vești despre cel de-al patrulea album al carierei lor

Hai să asculți cea de-a doua piesă de pe noul album, „Uncomfortable”.

Halestorm vor lansa cel de-al patrulea album al carierei lor, „Vicious”, pe 27 iulie, prin intermediul casei de discuri Atlantic. Cel de-al doilea single de pe acest disc, „Uncomfortable”, a fost lansat ieri, iar clipul regizat de Evan Brace (PhantogramTaking Back Sunday) poate fi urmărit mai jos.

Înregistrat anul trecut, în Nashville, la studioul Rock Falcon, „Vicious” poate fi deja pre-comandat. Toate comenzile în avans vor fi însoțite de un link de download instant al cântecuului „Uncomfortable”.

Lzzy Hale, solista hard rockerilor de la Halestorm, este sigură că acest album va emana energia pe care trupa o are în show-urile live.  

Alături de ei a lucrat nimeni altul decât Nick Raskulinecz, pe care, dacă nu ești nou în ceea ce privește scena metalului și a rockului, îl recunoști după colaborările cu RushKornAlice In Chains și Deftones. Tot Nick a produs cel de-al treilea EP de coveruri al Halestorm„ReAniMate 3.0: The CoVeRs eP”, care a apărut în luna ianuarie a anului trecut.

„EP-ul de coveruri a fost un fel de test pentru Nick,” spune solista, într-un interviu acordat postului de radio WAAF. „Tipul ăsta de album este foarte ușor de făcut, e safe și este modalitatea noastră de a testa anumiți oameni. Ne-am zis Hai să facem asta cu Nick și să vedem dacă ne place de el.

Conform Blabbermouth, chitaristul Joe Hottinger spune despre acest album că ar „conține cel mai heavy material” compus de americani, până acum. În ianuarie, anul ăsta, Halestorm a lansat live piesa „Black Vultures”, parcă pentru a ne dovedi că nu sunt doar vorbe în vânt.

Cumva, era de așteptat, având în vedere că „Into The Wild Life”, cel de-al treilea disc al formației, lansat în 2015, a fost criticat de unii fani ca fiind prea pop.

Albumul „Vicious” va conține următoarele piese:

  1. Black Vultures 
  2. Skulls 
  3. Uncomfortable
  4. Buzz
  5. Do Not Disturb
  6. Conflicted
  7. Killing Ourselves To Live
  8. Heart of Novocaine
  9. Painkiller
  10. White Dress
  11. Vicious
  12. The Silence

 

Foto: Facebook