Rock News

Ghost: Uite cum s-a desfășurat concertul lor din Washington D.C.

În lipsa unui concert în București, trebuie să ne mulțumim cu filmări.

Ghost au avut un concert pe 20 mai, la teatrul Warner din Washington, D.C, iar noi am găsit filmări ale fanilor, cu care poți să te delectezi.

Ghost a susținut primul concert din cadrul turneului american „Rats! On The Road”, în data de 5 mai, în Riverside, California, la Riverside Municipal Auditorium. Pe lângă singleul „Rats”, trupa a mai interpretat alte patru piese ce aparțin de albumul „Prequelle”„Faith”„Dance Macabre”„Miasma” (unde a fost inclus și un solo incredibil de saxofon, grație lui Papa Nihil) și „Pro Memoria”.

Ultima melodie lansată de laureații Grammy care reușesc, cumva, să ne uimească mereu, a fost „Dance Macabre”, tehnica utilizată, în acest sens, fiind insta-story-urile. Cea mai tare chestie este că, pentru a crea vizualul story-urilor, au creat un colaj al reacțiilor unora dintre cei mai cunoscuți artiști, când ascultă piesa. Printre ei se numără Sister ImperatorChris Jericho (Fozzy), Kirk Hammett (Metallica), Charlie Benante (AnthraxStormtroopers of Death), Mike Mckenna (hockey pe gheață), Aleister Black (wrestler WWE), Jessica Pimentel (Orange Is the New BlackDesolate), Chino Moreno (Deftones), Josh Barnett (wrestler UFC), Bethany Cosentino (Best CoastPocahaunted), Phil Anselmo (Pantera), Young Sister Imperator și Matt Shadows (Avenged Sevenfold).

„Prequelle” va fi lansat pe 1 iunie, prin intermediul Loma Vista Recordings, ceea ce înseamnă că până și adulții au de ce să aștepte cu nerăbdare Ziua Copilului. Discul a fost înregistrat anul trecut, la studiourile Artery, din Stockholm (Suedia), alături de producătorul Tom Dalgety (OpethRoyal Blood) și mixat în ianuarie, la studiourile Westlake, în West Hollywood, California, cu ajutorul lui Andy Wallace (NirvanaSlayer).

Discul „Prequelle” a fost descris de solist, relatează Revolver, ca „abordând tematica morții și a destinului, din punct de vedere fatalist. Este inspirat din vremurile medievale, dar conține, cu siguranță, multe elemente ale vieții contemporane. Moartea Neagră (Ciuma) este un exemplu perfect de punct de cotitură în istoria omenirii. Sate întregi au fost anihilate. Majoritatea oamenilor știau atât de puține lucruri, totul se reducea la Dumnezeu sau Diavol. Credeau că tot ce e rău se întâmplă din cauză că nu le este destul de teamă de Dumnezeu.”