Rock News

Hollywood Vampires (Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry) au susținut un concert incredibil în Pennsylvania

Iată câteva filmări de la spectacolul făcut de cele trei legende.

Supergrupul format din trei dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, Hollywood Vampires, a apărut pe scenă, pe 21 mai, la Sands Casino Event Center, în Bethlehem, Pennsylvania. Îți vom lăsa mai jos câteva clipuri de la concert.

Lui Alice Cooper, poreclit, încă de la începuturi, „nașul shock-rockului”, i s-au alăturat, actorul (sau piratul) pe care toți îl știm și îl admirăm, Johnny Depp, și chitaristul AerosmithJoe Perry. În iunie, legendele vor susține câteva concerte și în Marea Britanie, unde toate show-urile vor fi deschise de formațiile The Damned și The Darkness.

Când a vorbit cu un reprezentant al publicației Evening Standard, solistul a spus că fanii vor rămâne… „șocați” când îl vor auzi pe Depp mânuind chitara.

„Pentru el, nu este o noutate să cânte pe scenă,” a declarat Cooper. „Oamenii vor fi foarte surprinși când îl vor auzi cum cântă pentru că îl știu drept Jack Sparrow. Când îi vor vedea chitara în mână, își vor spune Stai așa! Nu aveam idee că poate să cânte în felul ăsta. E un chitarist adevărat. Nu aș colabora cu cineva care nu se ridică la standardele celor cu care lucrez în general.”

Lineup-ul pentru turneul actual este următorul:

Alice Cooper - Solist 
Johnny Depp - Chitară 
Joe Perry - Chitară
Sheryl Cooper - Solistă 
Chris Wyse – Chitară Bas
Tommy Henriksen - Chitară 
Glen Sobel - Tobe 
Buck Johnson - Clape