Rock News

Fotografiile de la moartea lui Kurt Cobain nu vor fi făcute publice

Mai multe procese în care este implicat fostul solist Nirvana, Kurt Cobain, au fost soluționate în ultima perioada. Într-unul dintre cazuri, o instanță de apel a decis că fotografiile de la moartea lui Kurt Cobain nu vor deveni publice, în timp ce în altul, fiica sa, Frances Bean Cobain, a pierdut posesia chitării acustice pe care tatăl ei a cântat la MTV Unplugged, în processul ei de divorț.

Ziarul The Blast anunță că o instanța a confirmat decizia din 2015 de a-l împiedica pe Richard Lee, realizator de televiziune din Seattle, care este convins că moartea lui Kurt Cobain a fost o crimă, nu sinucidere, de a obligă Departamentul de Poliție să publice imaginile de la moartea artistului.
Lee a dat în judecată orașul pentru a avea acces public la fotografiile de la moartea lui Cobain, dar cazul a fost respins pe motiv că nu și-a depus plângerea în mod corespunzător și că nu a dat celeilate părți suficient timp pentru a răspunde solicitării sale.

Frances Bean, fiica lui Kurt Cobain și văduva lui Kurt, Courtney Love, s-au opus publicării fotografiilor, ambele spunând, în diferite ocazii, că ar fi prea traumatizant.

Lee a promis să continue lupta.

Foto: Getty Images/ Guliver.