Rock News

Halestorm vor lansa, anul ăsta, „cel mai heavy” album al carierei lor

Cumva, era de așteptat, având în vedere că „Into The Wild Life”, cel de-al treilea disc al formației, lansat în 2015, a fost criticat de unii fani ca fiind prea pop.

Lzzy Hale, solista hard rockerilor de la Halestorm, este sigură că următorul album al formației va emana energia pe care ei o au în show-urile live.  

Halestorm se află pe ultima sută de metri în ceea ce privește înregistrările pentru cel de-al patrulea disc de studio full-length, pe care speră să îl poată lansa pe la jumătatea lui 2018, spun cei de la Blabbermouth. Se pare că nu mai avem așa de mult de așteptat, fiind deja luna mai și toate cele. Alături de ei lucrează nimeni altul decât … *drum rolls* … Nick Raskulinecz, pe care, dacă nu ești nou în ceea ce privește scena metalului și a rockului, îl recunoști după colaborările cu RushKornAlice In Chains și Deftones. Tot Nick a produs cel de-al treilea EP de coveruri al Halestorm, „ReAniMate 3.0: The CoVeRs eP”, care a apărut în luna ianuarie a anului trecut.

„EP-ul de coveruri a fost un fel de test pentru Nick,” spune solista, într-un interviu acordat postului de radio WAAF. „Tipul ăsta de album este foarte ușor de făcut, e safe și este modalitatea noastră de a testa anumiți oameni. Ne-am zis Hai să facem asta cu Nick și să vedem dacă ne place de el.

După cum ți-ai dat și tu seama, producătorul a lăsat o impresie bună, din moment ce colaborarea a continuat. „Omul e atât de mișto. E fan înrăit,” continuă Lzzy. „Am mai spus asta și înainte, dar cred că este primul producător adevărat de rock cu care am lucrat vreodată.”

Conform Blabbermouth, chitaristul Joe Hottinger spune despre acest album că ar „conține cel mai heavy material” compus de americani, până acum. În ianuarie, anul ăsta, Halestorm a lansat live piesa „Black Vultures”, parcă pentru a ne dovedi că nu sunt doar vorbe în vânt.

Cumva, era de așteptat, având în vedere că „Into The Wild Life”, cel de-al treilea disc al formației, lansat în 2015, a fost criticat de unii fani ca fiind prea pop.

Foto: Facebook