Rock News

A apărut primul trailer al filmului biografic Queen - „Bohemian Rhapsody”

Iată cum se descurcă Rami Malek în rolul legendarului Freddie Mercury.

20th Century Fox a lansat primul trailer dedicat filmului biografic despre trupa Queen„Bohemian Rhapsody” în rolul principal al peliculei, solistul legendar Freddie Mercury, îl avem pe Rami Malek („Mr. Robot”, 2015).

„Bohemian Rhapsody” va apărea în cinematografe la data de 2 noiembrie 2018, fiind o celebrare a istoriei Queen, dar și a vieții lui Mercury. Filmul ne poartă pe aripile unei povești despre creșterea trupei prin intermediul pieselor iconice și al soundului revoluționar. Reuniunea rockerilor de la Live Aid este pusă în evidență, unde Freddy, deși suferea de o boală care îi punea viața în pericol, a reușit să realizeze unul din spectacolele cele mai faimoase din istoria rock-ului.

Conform Blabbermouth, arhivarul oficial al formației, Greg Brooks, a lucrat îndeaproape cu membrii Queen și cu echipa de producție a filmului, în fiecare zi, timp de luni de zile, pentru a reuși să recreeze fiecare detaliu minuscul al fiecărei scene, pentru a face filmul să arate autentic.

La producția biopic-ului a participat, la început, regizorul „X-Men”, Bryan Singer, însă acesta a fost concediat în urma dispariției de la studio, care a cauzat decalări în programul filmărilor. Dexter Fletcher, cunoscut pentru „Eddie the Eagle” („Eddie Vulturul”, 2016) este cel care i-a luat locul lui Singer, anul trecut.

Foto: Guliver / Getty Images