Rock News

Noul album solo Ace Frehley se va numi "Spaceman"

Chitaristul original KISS, Ace Frehley, a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri la Indianapolis Kiss Fan Expo 2018, care s-a desfășurat în perioada 12-13 mai la hotelul Wyndham Indianapolis West din Indianapolis.

Întrebat dacă ar fi deschis la ideea de a cânta în deschiderea turneului Kisss, împreună cu trupa sa, Ace Frehley a explicat că această decizie va fi a foștilor colegi, Paul Stanley și Gene Simmons si că el este deschis la orice atât timp cât cecul este suficient de mare.

În ceea ce privește momentul în care fanii ar trebui să se aștepte la noul album solo, Frehley a răspus:
"Noul album ar trebui să fie lansat în câteva luni și va fi numit "Spaceman".

El a explicat că a decis să dea acest titlu LP-ului după ce a petrecut puțin timp cu fostul său coleg, Gene Simmons, la unul dintre evenimentele "Vault Experience" ale basistului și vocalistului Kiss.

"Am întrebat publicul: "Ce spuneți să-mi numesc noul album "Forty Years Later", pentru că au trecut patruzeci de ani de la primul meu album solo - 1978", și-a amintit Ace Frehley care a continuat spunând că noul nume i-a fost sugerat de Gene Simmons.

Următorul album de studio al lui Frehley este așteptat să includă single-ul lansat recent, "Bronx Boy", și cele două melodii pe care le-a scris în vara anului trecut cu basistul și vocalistul Kiss, Gene Simmons.

Foto: Getty Images/ Guliver.