Rock News

Piesă nouă Behemoth, lansată la festivalul Pulp Summer Slam, din Filipine

Acum, nu mai avem decât să așteptăm lansarea noului album. Uite cum îl descrie solistul, Adam „Nergal” Darski.

Metaliștii de la Behemoth au lansat o piesă numită „Wolves Ov Siberia” în cadrul concertului pe care l-au susținut la festivalul Pulp Summer Slam, care s-a desfășurat în Filipine. Uite aici cum sună noua melodie.

„Wolves Ov Siberia” va apărea pe cel de-al unsprezecelea album de studio al polonezilor, care îi urmează celui din 2014, „The Satanist”. Noul disc va fi lansat spre sfârșitul anului curent, și este mixat de Matt Dyde, care a lucrat, în trecut, alături de Slayer și Hatebreed.

În ianuarie, solistul Adam Darski, zis și „Nergal”, declară conform Metal Nation despre noul material: „Messe Noire. Cuprinde tot ceea ce reprezintă magia live Behemoth, iar noi suntem entuziasmați că am reușit să înregistrăm spectacolul real, care ne va reprezenta în fața tuturor celor care vor urmări filmarea. În Messe Noir am surprins adevărata intensitate a spectacolului pe care îl oferim noi, ca trupă, și energia pe care o împărtășim cu fanii. Acesta este și un semn al exclamării, o modalitate perfectă de a încheia ciclul „The Satanist”, un capitol incredibil din cariera Behemoth și din viețile noastre! Vrem să le mulțumim legiunilor noastre din lumea întreagă pentru susținere. Acum, vom lăsa arta să vorbească…”

Ultimul material lansat de Behemoth a fost un DVD/Blu-ray live, „Messe Noire”. Setul lansat de polonezi include spectacolul susținut de ei în Varșovia (Polonia) în octombrie 2016 și Brutal Assault 2016, împreună cu arhiva cinematică „The Satanist”, care cuprinde toate videoclipurile oficiale asociate cu albumul ce poartă același nume.

 

Foto: Facebook