Morning Glory

De vorbă cu Paul Ivan despre bătălia dintre Dacia 1300, Porsche 911 și Mazda RX7

Canalul de YouTube, dedicat pasionaților de mașini vechi, Petrolicious își reia activitatea, găzduind un concurs de scurt-metraje despre mașini. Paul Ivan a fost invitat la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, azi, pentru a vorbi despre intrarea sa în competiție, cu un film despre Dacia 1300

Paul Ivan a fost invitat în această dimineață la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, pentru a vorbi despre concursul de scurt-metraje, de pe canalul de YouTube cu și despre pasionați de mașini vechi, Petrolicious. Canalul își reia, de fapt, activitatea după patru ani în care nu a fost publicat conținut. „Era vorba de mașini vechi, de oameni și de pasiunea lor pentru acestea. Evident, era vorba, în general, de mașini foarte scumpe”, a spus invitatul.

„Luând exemplul tău, n-aș zice că ai ieșit foarte ieftin, după ce ai restaurat un cazan de Dacia 1300” - Răzvan Exarhu

Mașina restaurată e, de fapt, o moștenire de familie. Paul Ivan a povestit că acea Dacia a fost autovehiculul întregii familii. „Mulți pasionați de mașini mă invidiază tocmai pentru că aceea a fost mașina familiei”, a povestit acesta. Nu a fost mereu în posesia lor. Bunicul lui Paul i-a făcut-o cadou tatălui acestuia, care a vândut-o la un moment dat. Însă, a reușit să o găsească ulterior și să o cumpere înapoi. 

Paul Ivan a înscris filmul în competiție și are nevoie de vizualizări pentru a câștiga. Filmul despre istoria și valoarea sentimentală a Daciei 1300 se află pe canalul de YouTube Petrolicious. 


Morning Glory - 19.06.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:21:41

Morning Glory - 21.06.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:11

Morning Glory - 20.06.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:45

Morning Glory - 18.06.2024 - Vița De Vie live la #RomâniaAreSângeDeRocker

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:40:33