Rock News

Top 3 concerte Vița De Vie

Fiecare concert Vița De Vie e cu totul special. De-a lungul timpului, am fost prezenți la cele mai frumoase cântări ale formației, iar Mihai Vasilescu, a imortalizat fiecare moment de suflet. Avem câte o amintire dragă de la fiecare întâlnire cu „Vița”, însă pe trei dintre acestea, da, trei, vrem să le retrăim cu voi azi. Pe 6 iulie, vom crea noi memorii, de la concertul aniversar „Fenomental”, de la Arenele Romane!

Abia așteptăm să ne vedem la încă un concert memorabil Vița De Vie, pe 6 iulie! Suntem siguri că atmosfera din Arenele Romane va fi memorabilă. 

Până atunci, totuși, ne amintim de cele mai faine momente trăite alături de una dintre cele mai îndrăgite formații de rock. Vorbim despre o mână de artiști care întotdeauna de impresionează cu felul în care se reinventează, își explorează repertoriul vechi până aduc ceva inovativ la suprafață și, desigur, prin modul în care își gândesc fiecare spectacol - de fiecare dată e cu totul altceva. 

Iată trei dintre momentele noastre preferate de la concertele Vița De Vie, imortalizate de către Mihai Vasilescu, unul dintre cei mai buni fotografi de concert.

Electric Castle 2023

E deja o tradiție să îi vedem urcați pe scena de la Electric Castle, una la care nu vrem să renunțăm niciodată. Uite câtă lume s-a distrat în fața scenei principale! Mai țineți minte cum ni se auzeau vocile?


Concertul Simfonic, 2022

Cât de emoționant a fost „Praf De Stele”, în format simfonic! Cred că ăsta a fost unul dintre preferatele mele. A adus la suprafață o altă latură a muzicii Vița De Vie, mai profundă, mai plină, mai pătrunzătoare.



Concertul 360

A fost primul concert care a pus pe scenă toate cele trei personalități ale trupei Vița De Vie: electric, acustic, simfonic, oferind publicului o viziune completă, 360, asupra formației și muzicii acesteia. A fost, poate, unul dintre cele mai inventive concepte de spectacol la care am fost martori până acum.