Rock News

Hidden Gems la Electric Castle 2024: Lov3less

HIDDEN GEMS LA ELECTRIC CASTLE 2024 - Vineri, de la ora 15, la Rock FM. Cu Lucian Boariu.

Lov3less

* Este proiectul muzical al Simonei van Vugt, foarte nou în zona alternative, s-a remarcat pe scena muzicală internațională cu un sound indie-electro care te prinde de la primele acorduri. 

* Lov3less reușește să creeze un sound modern, iar versurile ei abordează îndoielile și provocările cotidiene ale unei tinere femei într-o lume dominată de bărbați. 

* Lansat recent, albumul de debut, "Corner Cutter", se distinge prin mixul său inovator de synth-uri captivante și ritmuri indie-pop. "Corner Cutter" explorează alienarea, reflectând lupta internă și dorința de evadare din constrângerile societății. Prin fiecare piesă de pe album, Lov3less își arată măestria prin care transpune introspecția în muzică.

De ce să nu ratezi show-ul Lov3less la Electric Castle? A vedea Lov3less live este o oportunitate de a experimenta cum muzica poate atinge corzile sensibile ale sufletului. Prezența sa scenică este intensă și captivantă, transformând fiecare interpretare într-o experiență personală și profundă pentru public, un soi de terapie emoțională.

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024: Lov3less

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:09

Hidden Gems la Electric Castle 2024: Kawala

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:35

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024: Royel Otis

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:04:48

RTW - Mihnea Blidariu, Luna Amară

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:13:46