Morning Glory

De vorbă cu Valeriu Nicolae, despre „Grădinița Bună”

Valeriu Nicolae, de la Asociația Casa Bună a venit să ne dea câteva vești bune, azi, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Fundația grădiniței, pe care ONG-ul o construiește pentru copiii defavorizați din Ferentari, a fost turnată, iar proiectul e în plină dezvoltare

Asociația Casa Bună are multă treabă perioada aceasta. Valeriu Nicolae, fondatorul ONG-ului, a venit azi la matinal pentru a vorbi despre progresele făcute pentru proiectul „Grădinița Bună”. Membrii minunați ai asociației construiesc o grădiniță, pentru copiii defavorizați din Ferentari. În jur de 60 dintre prichindeii din zonă, vor beneficia de educație, activități sportive, un spațiu curat și o masă caldă, șase zile din săptămână. 

Fundația clădirii a fost deja turnată, însă Casa Bună încă are nevoie de mult sprijin. Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit înseamnă să oferi unui copil două săptămâni de grădiniță. 

„3,5% înseamnă un minut din viață, cât îți ia să completezi formularul acela. Nu te costă nimic, iar cu banii aceia, ținem la grădiniță un copil, care, de altfel, nu ar putea merge niciodată la grădiniță”, a declarat Valeriu Nicolae.

Grădinița e un pas important în viața celor mici. Le oferă pregătirea necesară pentru școală. Cei mai mulți copii, care nu au parcurs învățământ preșcolar, nu se descurcă așa bine mai departe și au dificultăți în a ține pasul cu programa școlară. 

Mai multe detalii despre Asociația Casa Bună, despre misiunea lor și despre cum puteți ajuta, găsiți pe site-ul oficial

Morning Glory - 16.05.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:11

Morning Glory - 20.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 3

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:22

Morning Glory - 19.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 2

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:48

Morning Glory - 18.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 1

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:10:27