Morning Glory

Despre show-ul „Ne mor tradițiile”, cu Teo

Azi, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, invitatul special a fost comediantul Teo. Acesta, împreună cu realizatorii, a discutat despre obiceiurile care nu mai sunt ce au fost, în special despre decăderea Eurovizionului, și despre viitorul său spectacol de la Sala Gloria „Ne mor tradițiile”

Discuția de azi, de la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” cu Teo, a început cu anunțul următorului spectacol al comediantului, „Ne mor tradițiile”. Show-ul de stand-up va avea loc pe 22 mai, la Sala Gloria, iar biletele sunt în vânzare. „Grăbiți-vă! Sunt ultimele 300-400 de bilete!”, a încurajat Exarhu ascultătory.

Realizatorul a vrut să afle mai multe despre tema spectacolului, așa că l-a întrebat pe Teo „care tradiții sunt pe moarte și de ce?”.

„În primul rând, toate. În al doilea rând, mor rău, pe capete!”, a declarat Teo


Invitatul a adăugat că o tradiție a românilor, din ce în ce mai evidențiată în ultimii ani, e că, o dată pe an, lumea descoperă că nu suportă „Eurovision”. Tradiția concursului internațional decade din ce în ce mai mult, după cum a susținut comediantul. „Înainte se cânta a frunză, la nai... Frumos, creștinește”, a glumit acesta. Apoi, Teo a enumerat o serie de personalități culturale care ar fi câștigat competiția, precum Enescu, Cristi Puiu, Mihail Sadoveanu și Porumboiu.

Exarhu a fost de acord: „Hagi nici nu a trebuit să cânte ca să câștige concursul!”. „Pe vremuri se făcea muzică!”, a adăugat comediantul. 

Mai multe despre tradițiile pe moarte veți afla la spectacol.

Morning Glory - 15.05.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:44:55

Morning Glory - 20.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 3

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:22

Morning Glory - 19.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 2

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:48

Morning Glory - 18.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 1

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:10:27