Rock News

Richie Sambora susține că s-ar întoarce în Bon Jovi, dacă Jon Bon Jovi și-ar recupera vocea

Richie Sambora, fostul chitarist Bon Jovi, a susținut că s-ar alătura trupei din nou, dacă starea de sănătate a solistului Jon Bon Jovi s-ar îmbunătăți, într-un interviu din cadrul emisiunii „The Allison Hagendorf Show”

Dacă starea de sănătate a lui Jon Bon Jovi se îmbunătățește până la punctul în care acesta poate relua turneele, fostul chitarist al trupei Bon Jovi, Richie Sambora, spune că ar fi dispus să se reîntoarcă în trupă.

Chitaristul a susținut că „fanilor le-ar plăcea la nebunie. Nu aspectele financiare sunt cele care m-ar împiedica. Acest lucru nu are nicio legătură. Este ceva de care lumea are nevoie. Cu toate acestea, așa cum a menționat Jon, a avut probleme cu vocea. Iar acum a suferit acea operație laringiană , prin care i s-a implantat un dispozitiv din plastic. Nu e o situație ușoară. Nu sunt sigur dacă a avut vreodată succes așa ceva. Nu sunt foarte sigur de asta”.

Pentru a se dedica mai mult timp familiei sale, Sambora a părăsit în mod neașteptat trupa în 2013. Phil X i-a luat locul și de atunci a rămas în trupă. Între timp, Bon Jovi a suferit o intervenție chirurgicală în 2022 pentru a remedia o slăbiciune a corzilor vocale care îi afecta capacitatea de a cânta. Starul rock a recunoscut că recuperarea sa durează mai mult decât se anticipa.

Sambora a declarat că ar fi dispus să se alăture din nou trupei dacă solistul se va recupera, în timpul unei apariții în cadrul emisiunii „The Allison Hagendorf Show”.


Sambora a adăugat că l-a văzut pe Bon Jovi de când a fost operat și că au vorbit despre recuperarea cântărețului, conform publicației Ultimate Classic Rock. Totuși, chiaristul e îngrijorat. „Din punct de vedere fiziologic, recuperarea totală nu pare posibilă. Creierul trebuie să se învețe cu acest obiect de plastic. E ca și cum ar trebui să reînveți să vorbești”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, Sambora susține că ar fi pregătit să se întoarcă în trupă dacă operația va decurge conform planului și Bon Jovi va putea cânta din nou.

„M-aș duce cu siguranță”, a răspuns chitaristul. „Chiar aș merge să cânt dacă își recuperează vocea”.