Rock News

Cum a fost la „Rock You!” #1, cea mai cool petrecere rock din România

Seara trecută la Loft, în București, a debutat „Rock You!”, cel mai nou și cool concept de rock party din țară și puține sunt cuvintele care pot descrie cât de multă energie și distracție au fost la legendara experiență unde fiecare bătaie a tobelor și fiecare riff s-au transformat în momente inegalabile și amintiri de neuitat

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării și nimic nu a fost cu jumătate de măsură la primul eveniment „Rock You!”. Încă de cum ajungeai în fața locației celebre din Capitală, decorul sclipitor și fabulos, dominat de covorul roșu, te introducea într-o atmosferă a celor mai cool rock star-uri. 

O mulțime de zâmbete și outfit-uri care mai de care impresionante s-au văzut toată seara pe covorul roșu care ducea în extraordinara locație pusă la punct pentru petrecerea rock cu proiecții din concertele și videoclipurile celor mai mari trupe, un playlist cu cele mai cunoscute și iubite hituri rock și o scenă pregătită special pentru DJ-ii care au încins atmosfera și pentru invitatul special al serii.

Dan Bittman a oferit, aproape de miezul nopții, un recital care a conținut cele mai frumoase și nemuritoare piese ale formației Holograf. Acesta a încins atmosfera și a interacționat pe tot parcursul concertului cu publicul nerăbdător să asculte „Îngerii au demonii lor”, „Dacă noi ne iubim”, „Vreau o minune”, „Ochii tăi” sau „Cât de departe” într-o variantă unplugged special gândită pentru evenimentul din Loft. 


După concertul unplugged, oamenii au petrecut toată noapte pe acorduri celebre de la piese și trupe precum „We will rock you” de la Queen, „Thunderstruck” de la AC/DC sau „You Give Love a Bad Name” de la Bon Jovi.  

„Rock You” #1 a fost doar o lansare a unui concept nou-nouț de rock party care va ajunge în curând la și mai multă lume, în cât mai multe locații.