Rock News

Fady Zaidan, despre petrecerea „Rock You!”, care va trezi rockstar-ul din tine, în direct la „Rock Driver”

Fady Zaidan a venit ieri la emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” și a oferit câteva detalii despre ce îi așteaptă pe iubitorii înfocați de rock, pe 18 aprilie, la Loft. „Rock You!”, petrecerea tematică încurajează lumea să se simtă ca un adevărat rockstar și să asculte cea mai frumoasă muzică

Seara de joi, 18 aprilie, va fi una de neuitat pentru comunitatea de rockeri, care va participa la evenimentul „Rock You!”, din Loft, un concept gândit special pentru a face pe oricine să se simtă ca un star rock în atmosfera redată de cele mai frumoase piese care au făcut istorie. Fady Zaidan, managerul clubului, a venit la emisiunea „Rock Driver cu Cristi Hrubaru” ieri pentru a oferi câteva detalii legate de surprizele pe care le-a pregătit. 

„Ideea a pornit de la o discuție cu prietenii, în care ne retrăiam tinerețea”, a susținut invitatul. Astfel că acesta a creat petrecerea sa de vis - cu un DJ care apreciază piesele legendare care ne-au marcat și cu un concert unplugged Dan Bittman și Marius Bațu. Seara nu se va axa doar pe o singură perioadă a istoriei rock, ci va parcurge mai multe ere și stiluri importante, de la începuturi, până în prezent. 

Fady Zaidan a spus că își dorește ca „Rock You!” să devină o mișcare în toată țara, cu petreceri dedicate în mai multe colțuri ale României, cu și pentru pasionați de rock. 

Rock Driver - 16.04.2024 - Fady Zaidan despre evenimentul ROCK YOU din 18 aprilie în LOFT

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:44

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10