Rock News

Ringo Starr, EP nou, în colaborare cu Linda Perry de la 4 Non Blondes

Ringo Starr a anunțat „February Sky”, primul single de pe viitorul său EP, „Crooked Boy”. Acesta va fi al patrulea EP consecutiv și include 4 piese originale. Toate melodiile au fost scrise și produse de Linda Perry, pe care o știți drept vocalista 4 Non Blondes


EP-ul va fi lansat în ediție limitată de vinil de Record Store Day, pe 20 aprilie 2024, iar pe 26 aprilie, în format digital.

După ce a colaborat anterior la două melodii care au apărut pe EP-urile Ringo anterioare („Coming Undone” pe „Change the World” și „Everyone and Everything” pe „EP3′), Linda Perry l-a abordat pe Ringo Starr și l-a întrebat dacă poate produce un întreg EP, iar „Crooked Boy”, cu „February Sky”, „Gonna Need Someone”, „Adeline” și „Crooked Boy” este rezultatul.

„Linda mi-a făcut un EP grozav – l-a produs în studioul ei și apoi mi-a trimis melodiile și am adăugat tobele și vocea”, a spus Ringo. 

Lansarea „February Sky” prezintă imagini nemaivăzute până acum din arhivele personale ale lui Starr, un motiv suplimentar de bucurie pentru fani.

Pe lângă proiectele sale solo, Starr a dezvăluit și planurile pentru un album country LP, arătându-și versatilitatea ca artist.

În plus, din mai până în iunie, Starr și All Starr Band vor cânta live pentru fani. Turneul va începe pe 22 mai la Las Vegas și se va încheia pe 9 iunie la Austin, Texas. Artiști renumiți precum Colin Hay de la Men at Work și chitaristul Steve Lukather de la Toto sunt în lineup.

Foto? Getty Images/ Guliver.