Morning Glory

Line-up-ul complet de la „Electric Castle” anunțat în premieră la Morning Glory

Renate Roca Rozenberg a venit azi-dimineață la emisiunea „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a ne anunța lista finală de artiști care ne vor distra la „Electric Castle” anul acesta. Printre marile capete de afiș se numără Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul și Paolo Nutini

Într-o zi atât de frumoasă, Renate Roca Rozenberg ne-a adus câteva raze de soare în plus, în studioul Rock FM, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Invitata a anunțat line-up-ul complet de la festivalul „Electric Castle” din acest an în premieră!

Printre marile vești se numără confirmările prestațiilor lui Sean Paul, marele cântăreț de dancehall, cunoscut pentru hit-urile „Give It Up To Me”, „Temperature” sau „Press It Up” și Paolo Nutini, cantautorul scoțian, al cărui album de debut, „These Streets”, a atins a treia poziție în „ UK Albums Chart”. 

Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age și Chase and Status completează lista capetelor de afiș de la festival. 

Deviza ediției din acest an este „Epic, Excentric, Exotic”. Meet us at the Castle!


Morning Glory - 10.04.2024 - Full Line-Up Electric Castle 2024 & nou album Vița de Vie

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:55

Morning Glory - 30.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:45

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42