Morning Glory

Cele mai tari prostii făcute la mahmureală, cu Sergiu Floroaia

E un fapt bine-știut că mintea nu ține cu noi, atunci când suntem mahmuri. Totuși, cât de rău poate fi, de fapt? Răzvan Exarhu și Sergiu Floroaia au dezbătut acest subiect, în segmentul difuzat în direct la Pro TV, al emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, de azi-dimineață

La mahmureală e greu... Știm cu toții asta. Totuși, orice fraier scapă doar cu o durere de cap. Adevărații eroi ai nopții, toarnă iaurt, în loc de lapte, în cafea, dimineața! Răzvan Exarhu și Sergiu Floroaia au cules de la ascultătory, cele mai mari prostii comise, atunci când erau mahmuri, astenici sau obosiți. Au discutat experiențele în direct la știrile Pro TV.

Iată superlativele dimineții.

- Sergiu a spart gheața, spunând că, după o seară de pomină, a deschis ușa liftului pentru o vecină cu un cărucior și, dorind să îi spună „Nicio problemă! Cu plăcere!”, i-a ieșit „Nicio plăcere!”.

- Un ascultător a făcut-o atât de lată, încât, în dimineața următoare, a plecat să plimbe câinele fără câine. Și-a dat seama pe stradă că îi lipsește patrupedul și a început să îl caute. Ajuns acasă, și-a găsit cățelul nerăbdător să iasă. 

- Un alt ascultător era atât de mahmur odată, încât a încercat să intre la metrou cu cheile de la casă. 

- Cineva s-a dus la serviciu atât de obosit, încât voia să își ia apă, nu de la dozator, ci de la uscătorul de mâini. 


Morning Glory - 22.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:32:43

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07