Rock News

Eagles ar putea prelua o rezidență la The Sphere, în Las Vegas

După lungi dezbateri în mediul online despre artiștii care ar avea șanse să urce anul acesta pe scena The Sphere, au apărut zvonuri conform cărora Eagles ar putea prelua o rezidența în celebra sală de concerte deschisă anul trecut în Las Vegas

Presa internațională relatează, conform unor surse nespecificate, că trupa ar urma să se bucure din toamnă de o ședere de zece săptămâni în locația care arată ca o sferă imensă, plină cu ecrane LED, atât la interior, cât și la exterior. Sala a făcut furori în mediul online încă de la deschiderea sa din 29 septembrie 2023, când a fost inaugurată de către U2. Trupa și-a luat recent rămas bun de la scena din Las Vegas, alimentând și mai tare interesul publicului pentru a afla cine sunt artiștii care se vor bucura de experiența de a fi pe scena de ultimă generație. 

Un purtător de cuvânt al locației a refuzat să comenteze zvonul, menționând că: „Nu putem comenta despre niciun artist care cântă la The Sphere, cu excepția celor care au fost deja anunțați”. E oficial faptul că în luna aprilie, trupa Phish va avea parte de o serie de patru apariții acolo, urmând ca în lunile mai și iunie să urce pe scenă trupa Dead & Company, care a promis să ofere spectatorilor „povești vizuale nemaivăzute până acum” și un setlist unic. 

Dacă Eagles va cânta la The Sphere, își va prelungi turneul de adio pe care îl are acum în desfășurare și a cărei ultimă dată este programată, în prezent, pentru 15 iunie în Arnhem, Olanda. Călătoria lor de adio a început în septembrie 2023 și este de așteptat să mai dureze până în 2025. Muzicieni au declarat că „vor susține atâtea spectacole câte vor cere fanii lor”.