Rock News

Sebastian Bach confirmă noul album solo și lansează un single de pe acesta

„Un album la care s-a lucrat 10 ani.” Așa descrie fostul solist de la Skid Row, Sebastian Bach, noul său album solo, „Child Within The Man”, care urmează să fie lansat pe 10 mai. Odată cu vestea a venit și single-ul „Everybody Bleeds”

Albumul cu 11 piese a fost înregistrat în Orlando, Florida și a fost produs și mixat de Michael „Elvis” Baskette. Bach a scris, respectiv co-scris, toate piesele care apar pe material și a cântat toate liniile vocale principale și secundare.

„Child Within The Man” conține o serie de invitați speciali, printre care: John 5 (MÖTLEY CRÜE, ROB ZOMBIE, MARILYN MANSON), Steve Stevens (BILLY IDOL) și Orianthi (ALICE COOPER, MICHAEL JACKSON). Fiecare dintre ei a scris împreună piesele respective cu Bach – cărora li se adaugă două piese scrise împreună cu Myles Kennedy de la ALTER BRIDGE („What Do I Got to Lose?" și „To Live Again"). Devin Bronson (chitară), Todd Kerns (bas) și Jeremy Colson (tobe) sunt instrumentiști care apar pe acest album. Discul va fi disponibil pe CD, casetă și vinil dublu, într-o varietate de opțiuni de culoare.

Odată cu vestea viitorului album solo, a apărut și primul extras de pe acesta, denumit „Everybody Bleeds”.

Coperta discului are o semnificație specială, deoarece a fost realizată de tatăl lui Bach, remarcatul artist vizual David Bierk. „Această copertă a albumului a fost începută în 1978 și a fost terminată abia acum, în 2024!”, a declarat Sebastian Bach.


Lista pieselor de pe „Child Within The Man”:

01. Everybody Bleeds

02. Freedom (ft. John 5)

03. (Hold On) To The Dream

04. What Do I Got To Lose?

05. Hard Darkness

06. Future Of Youth (ft. Orianthi)

07. Vendetta

08. F.U. (ft. Steve Stevens)

09. Crucify Me

10. About To Break

11. To Live Again