Rock News

Bon Jovi a anunțat noul album și a lansat „Legendary”, primul single de pe acesta

Bon Jovi își va lansa, pe 7 iunie, noul album „Forever”. Va fi cel de-al 16-lea material de studio al grupului și primul după cel din 2020. Single-ul „Legendary” însoțește anunțul lansării

Noua melodie poate fi ascultată mai jos, iar coperta albumului și lista completă de melodii sunt, de asemenea, disponibile în partea de jos a articolului.

Într-un interviu exclusiv pentru publicația UCR, solistul Jon Bon Jovi a dezvăluit că a trebuit să depășească o serie de probleme, inclusiv probleme vocale grave care l-au afectat în special în turneul trupei din 2022 și care în cele din urmă au necesitat o intervenție chirurgicală.

Încercările lui Bon Jovi de a rezolva problemele sale vocale sunt centrul de atenție al viitorului documentar „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”. Seria formată din patru părți, care debutează pe 26 aprilie pe Netflix, abordează, de asemenea, plecarea și înstrăinarea continuă a chitaristului principal fondator, Richie Sambora.

„Forever” îl găsește pe Jon Bon Jovi lucrând din nou alături de cei doi colegi fondatori ai săi rămași: David Bryan și bateristul Tico Torres. Trio-ului li se alătură basistul Hugh McDonald și chitaristul Phil X.

Jon Bon Jovi a comentat despre viitorul turneelor trupei sale, admițând că sănătatea lui va fi factorul determinant în ceea ce privește dacă și când va face din nou turnee.



01. "Legendary"
02. "We Made It Look Easy"
03. "Living Proof"
04. "Waves"
05. "Seeds"
06. "Kiss The Bride"
07. "The People's House"
08. "Walls Of Jericho"
09. "I Wrote You A Song"
10. "Living In Paradise"
11. "My First Guitar"
12. "Hollow Man"