Rock News

Slayer s-a reunit oficial și a anunțat primul concert

Trupa americană de trash metal, care a susținut ultimul ei concert în 2019, s-a reunit oficial și a anunțat primul concert, care va avea loc la Festivalul Louder Than Life din Kentucky, toamna aceasta

După ce au susținut ultimul lor concert în California, pe 30 noiembrie 2019, membri trupei formată în 1981 au  anunțat că sunt pregătiți să revină împreună pe scenă. Primul lor concert va avea loc în luna septembrie, la Louder Than Life, care va avea loc timp de patru zile, între 26 și 29 septembrie. Ei sunt unul dintre cei patru headlineri care urmează să cânte la evenimentul american, alături de Slipknot, Motley Crue și Korn. 

Acesta e și singurul eveniment confirmat momentan de către trupă, nefiind încă limpede daca fanii se pot aștepta la muzică nouă, sau la un turneu. Ultimul lor album, „Repentless”, a apărut în 2015, iar Chitaristul Kerry King și-a anunțat recent noua sa trupă solo și primul său album. Acesta a declarat că nu a mai vorbit cu solistul Slayer, Tom Araya, de la ultimul lor spectacol din 2019.