Rock News

Biopic despre Anthony Kiedis, în lucru

Un biopic despre Anthony Kiedis, solistul lui Red Hot Chili Peppers, este în dezvoltare la Universal Pictures, bazat pe memoriile din 2005 ale solistului Chili Peppers, „Scar Tissue”.

Deadline relatează că studioul a obținut drepturile asupra biografiei lui Kiedis din 2005, în care solistul vorbește despre copilăria neconvențională alături de tatăl său, Blacky, lupta cu dependențele și primii ani în Red Hot Chili Peppers și modul cum au ajuns faimoși în întreaga lume.

Kiedis va servi ca producător al filmului, alături de managerul trupei, Guy Oseary, și de mogulul Brian Grazer.



Kiedis a reflectat asupra volumului într-un interviu pentru The Sun, în 2016: „Am regretat cartea pentru o vreme, deoarece a cauzat o anumită durere. Dar apoi, am început să văd influența pozitivă pe termen lung. Oamenii o citeau în spitale, în închisori și școli și avea un efect pozitiv. Mi-am dat seama că scopul scrisului acelei cărți nu era pentru binele meu, ci pentru a arăta că cineva poate merge până la capăt, și poate reveni, și poate avea o viață productivă, fericită, interesantă. Așadar, trecând peste rușine, durere sau cât de greu mi-a fost sau disconfortul prin care am trecut, a meritat pentru că mulți oameni vin la mine spunând că copiii lor au citit-o și s-au adunat”.

Red Hot Chili Peppers a petrecut o mare parte din 2023 în turnee în întreaga lume, cântând în America de Nord, America de Sud și Europa. „Unlimited Love”, turneul Chili Peppers, se reia pe 28 mai în Ridgefield, Washington și include opriri în Salt Lake City, Toronto, Buffalo și multe altele înainte de a se încheia în St. Louis pe 30 iulie. Kid Cudi, Ice Cube, Ken Carson, Otoboke Beaver, Seun Kuti & Egypt80, Wand și IRONTOM vor servi ca invitați speciali la anumite concerte. 

Foto: Getty Images/ Guliver.