Rock News

Disturbed a lansat videoclipul „Don’t Tell Me”

Disturbed a lansat videoclipul pentru prima colaborare din istoria trupei. Piesa „Don’t Tell Me” o include pe Ann Wilson, solista trupei Heart, și a fost lansată în noiembrie 2022, ca parte din albumul „Divisive”

Disturbed a lansat videoclipul regizat de Matt Mahurin pentru piesa „Don't Tell Me”, extrasă de pe cel mai recent album de studio al trupei, „Divisive”. Piesa, un duet încărcat cu emoție, e o colaborare cu Ann Wilson de la Heart și constituie prima dată când trupa a inclus un invitat pe un album.

David Draiman, vocalistul Disturbed, a declarat: „Am un respect deosebit pentru Ann. După umila mea părere, ea e cea mai mare voce feminină rock din toate timpurile. Cred că e de neatins. Simt că am fost tare norocoși să o avem alături de noi”.

Ann Wilson și-a exprimat punctul de vedere într-o declarație pentru site-ul oficial al trupei Disturbed. „Am fost onorată când m-a sunat David Draiman. Disturbed a făcut o versiune a piesei «The Sound Of Silence» pe care atât eu, cât și soțul meu am apreciat-o foarte mult. Așa că, atunci când a apărut șansa de a cânta în duet cu el pe o piesă care a însemnat atât de mult pentru David, am profitat de ocazie. Și, apoi, videoclipul a ieșit grozav. Îl consider încă o cireașă pe tort. Sperăm să găsim un moment în care să cântăm «Don't Tell Me» live împreună la un moment dat. Dacă mă vor chema, voi fi acolo”.


Lansat în noiembrie 2022, „Divisive” a fost înregistrat la începutul aceluiași an, cu producătorul Drew Fulk, cunoscut pentru muzica produsă pentru Motionless In White, Lil Peep și Highly Suspect, în Nashville, Tennessee.

Potrivit Billboard, „Divisive” a vândut 26.000 de unități echivalente albumului în prima săptămână de la lansare, cu 22.000 de unități prin intermediul vânzărilor de albume.