Rock News

Cel mai bun cover al piesei „War Pigs”, în opinia lui Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a decis care e cel mai bun cover al hitului Black Sabbath „War Pigs”. T-Pain, artistul cunoscut pentru cariera sa în R&B și pentru popularizarea utilizării auto-tune-ului, a susținut recent un concert de reinterpretări, iar momentul piesei „War Pigs” a ajuns repede foarte popular

Ozzy Osbourne a lăudat pe X (fostul Twitter) un cover al unui clasic al trupei Black Sabbath, interpretat de un nume greu din R&B, care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale fiind un pionier al auto-tune-ului. Din acest motiv, artistul nu a fost niciodată cunoscut pentru abilitățile sale vocale. 

T-Pain – pe numele său real Faheem Rashad Najm – și-a demonstrat talentul natural de vocalist într-un un set special de cover-uri fără auto-tune pe care l-a interpretat recent și care a inclus o interpretare a legendarului hit Black Sabbath, „War Pigs”, lansat inițial pe albumul lor de referință din 1970, „Paranoid”. T-Pain a preluat anterior piesa pentru compilația sa de reinterpretări din 2023, „On Top Of The Covers”, care a inclus, de asemenea, interpretări ale unor piese legendare ale unor artiști precum Journey și Frank Sinatra.

Cu toate acestea, interpretarea sa a piesei „War Pigs” a fost cea care a atras cea mai mare atenție, obținând cele mai multe difuzări pe Spotify dintre toate piesele de pe album, în timp ce un videoclip cu interpretarea recentă a cover-ului a devenit aproape instantaneu viral pe rețelele de socializare, conform loudersounds.com.


Însuși Prințul Întunericului și-a exprimat părerea în această privință, distribuind videoclipul cover-ului „War Pigs” al lui T-Pain cu laude entuziaste.

„Acesta este cel mai bun cover «War Pigs» din toate timpurile", a exclamat Ozzy pe X, înainte de a sugera că i-ar fi plăcut să fi fost implicat, întrebând „De ce nu m-ați sunat?”.

T-Pain a reacționat rapid, răspunzând tot acolo: „Sunteți întotdeauna invitat. În fruntea listei, de fiecare dată!!! Mulțumesc tare mult. Înseamnă foarte mult, venind de la măreția în persoană”.

Ozzy Osbourne și-a reafirmat recent dorința de a reveni pe scenă, când ce se va recupera complet după recentele sale probleme de sănătate.

În cadrul emisiunii „The Osbournes Podcast”, Ozzy Osbourne a oferit un răspuns cu privire la zvonurile pornite prin intermediul unui videoclip fals care susținea că a murit luna trecută: „Chestia asta de pe YouTube are un segment numit «Celebrități care au murit astăzi», iar acolo e o poză cu mine. Nu sunt mort. Nu sunt cu adevărat mort. Doar puțin rănit. E cam exagerat, nu-i așa?”, a continuat el. „Nu mă duc nicăieri. Și oricum o să mai fac câteva concerte înainte să mă retrag”.

În luna februarie a anului trecut, Osbourne a confirmat că nu va mai face turnee, dar a insistat că încă plănuiește să mai susțină spectacole ocazionale, dacă este posibil. „Niciodată nu mi-aș fi imaginat că zilele mele de plecat în turneu s-ar fi încheiat în acest fel”, a susținut acesta. „În prezent, echipa mea caută locuri în care voi putea concerta fără să fiu nevoit să călătoresc din oraș în oraș și din țară în țară”.